RPIVA aicina apmeklēt festivālu “Saulkrasti Jazz 2010”
Publicēts 23. jūlijā, 2010.
Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) mūzikas interesentus aicina apmeklēt vērienīgāko brīvdabas džeza mūzikas notikumu Baltijā — XIII starptautisko festivālu “Saulkrasti Jazz 2010”, kura organizēšanā piedalās arī RPIVA lektors, lielisks bundzinieks Tālis Gžibovskis.

Pasākums no 19. līdz 24. jūlijam norisinās Saulkrastos, atpūtas kompleksā «Minhauzena Unda». Jau aizvadīti vairāki koncerti ar pasaules slavenu mūziķu piedalīšanos. Rīt festivāla noslēgumā paredzēti vēl divi koncerti - studentu koncerts (plkst. 12.00), kurā uzstāsies meistarklašu audzēkņu ansambļi kopā ar pedagogiem, un nobeiguma koncerts (plkst. 19:00), kurā ar savu sniegumu priecēs Mirage Octet un Assembly Singers, kā arī pasaulslavenais britu džeza ansamblis The James Taylor Quartet.

Festivālā “Saulkrasti Jazz 2010” meistarklasēs piedalās arī pieci RPIVA studenti, kas tādējādi cer iemācīties daudz ko jaunu, kā arī ar savu talantu priecēt apmeklētājus noslēguma koncertā.

“RPIVA vienmēr atbalstījusi šādus un līdzīgus pasākumus, kas ne tikai izklaidē, bet arī sniedz lieliskas zināšanas mūsu studentiem un ļauj baudīt pasaules klases muzikālo sniegumu. Tas ir lielisks stimuls jaunajiem mūziķiem tiekties pēc augstiem mērķiem, tādēļ esam ļoti gandarīti par sadarbību, kas izveidojusies ar “Saulkrasti Jazz” organizatoriem,” norāda RPIVA rektore Dace Markus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: